Yükleniyor Etkinlikler

Merhaba,

Bir tesiste beklenmeyen bir durum tespit edildiğinde, ekipler sahaya ulaşmadan drone göreve başlayabilir mi? Olay yerini görüntüleyebilir, durumu doğrulamaya yardımcı olabilir ve ihtiyaç duyulan bilgiyi ilgili ekiplere aktarabilir mi?

“Acil Durumlarda İlk Müdahaleyi Otonom Sistemler Yapabilir mi?” başlıklı webinarımızda, DJI Dock 3 ve FlightHub 2 ile olay tespitinden saha doğrulamasına uzanan otonom drone operasyonlarını ele alacağız.

Webinar kapsamında; sensör ve kamera sistemlerinden gelen bildirimlerle drone görevlerinin başlatılması, otomatik kalkış ve istasyona dönüş süreçleri, görsel ve termal görüntülerle olay yerinin değerlendirilmesi, yapay zekâ destekli analizler ve FlightHub 2 üzerinden ekiplerle bilgi paylaşımı konularını inceleyeceğiz.

Ayrıca tesis güvenliği, enerji altyapıları ve acil durum yönetimine yönelik uygulama senaryoları üzerinden otonom sistemlerin ilk müdahaleye katkısını ve operatör kontrolünün önemini değerlendireceğiz.

Webinar Bilgileri

Tarih: 15 Ekim 2026 Perşembe
Saat: 14.00 – 15.00
Yayın: Atay Mühendislik YouTube ve LinkedIn hesapları
Katılım: Ücretsiz

Konuşmacı

Sıla Demircioğlu – DJI Ürün Yöneticisi

Webinarımıza kayıt olmak için aşağıdaki formu doldurunuz.

Lütfen numaranızı başında 0 olacak şekilde yazın.
İletişim Onayları

Paylaşmak istediğiniz platformu seçin:

Go to Top